U subotu, 14. decembra, u Omladinskom centru Zaječar nastupiće sastav Straight Mickey and the Boyz. 

Žestoka i energična trojka iz Beograda se vraća da nam predstavi svoj drugi album – Čovek koji ima obaveze! Video spotom za numeru Snažna volja, koji su objavili pred početak leta na svom YouTube kanalu, bend je započeo koncertnu promociju ovog izdanja. Nedavno su objavili i naslovnu pesmu albuma “Čovek koji ima obaveze”.

Straight Mickey And The Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje iz raznih stilova roka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz.
Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su Straight Mickey And the Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije.

Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rok tornado, Straight Mickey And the Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

VAŽNO: KARTE KUPLJENE ZA ODLOŽENI  KONCERT 20. SEPTEMBRA, MOŽETE ISKORISTITI ZA NOVI DATUM KONCERTA 14. DECEMBRA. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here