Tokom vikenda u Boru svoj prvi koncert održao je sastav POEZ11A i to nakon 4 singla. Borani su još jednom dokazali da su ljubitelji dobrog i novog svežeg zvuka, ispunivši salu Muzičke škole u ovom gradu do poslednjeg mesta.

“Drago mi je da je sala Muzičke škole bila puna, da je koncert odisao izuzetnom energijom, da je bilo sve ispunjeno emocijama i da su svi utisci pozitivni” rekao nam je nakon koncerta Ivan ilić, frontmen benda Poez11a.

Članovi nesvakidašnje grupe jesu etablirani i renomirani muzičari, među kojima treba pomenuti i neke od članova kultnog Goribora, a koji sada čine vrlo obećavajući sastav pred kojim je izgledna budućnost. Stilski, a kako i sami kažu pripadaju pop muzici, sa elementima bluza i psihodelije.

Na koncertu u Boru izvedeno je sem četiri singla i svih jedanest pesama koje će poneti album prvenac. Bend je najavio i spot za četvrti singl po redu naziva “SNEEGOM” koji će javnosti biti dostupan tokom decembra. Prisutnoj publici predstavljena je i knjiga naziva “NeBostaješ mi” autora Ivana Ilića, a koja sadrži pesme sa debitantskog albuma.

“Poez11a nudi publici nešto čega nema na tržištu. teme koje obrađujemo bitne su za pojednica, ali i društvo u celini.  Mislim da je neophodno da se vratimo sebi. U ovom vremenu zatrpani smo morem besmislenih informacija koje nas svakodnevno udaljavaju od nas samih i upravo ovim projektom želimo da vratimo ljude na suštinu i na ono što mi jesmo” podelio je Ilić. 

Izvesno je da će ovu skupinu početkom naredne godine imati prilike da upozna kako publika u Beogradu, tako i publika u Nišu, a možda će se na spisku i početku promotivne turneje naći i još neki gradovi, o čemu će više biti reči u bliskoj budućnosti. Do tada poslušajte četiri dostupna singla na platformi Bandcamp klikom na link OVDE.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here