AC/DC, legendarni bend sa nebrojenim prodajama albuma, najavljuje svoj „POWER UP” Evropsku turneju što je uzbudilo milione fanova širom sveta! Turneja “POWER UP”, nazvana po njenom poslednjem studijskom albumu.

ACDC 2023 07Oct show 088_(c) Christie Goodwin

“POWER UP” će biti prva evropska turneja benda u poslednjih osam godina i na njoj će svirati na nekim od najvećih stadiona kontinenta. 23. i 26. juna, AC/DC će takođe stati na stadionu Ernst Hapel u Beču!

Ulaznice za predstave dostupne su od petka, 16. februara, u 10:00 časova na www.oeticket.com. 

AC/DC su odsvirali svoj prvi koncert 31. decembra 1973. u noćnom klubu Čekers u Sidneju, Australija. Oni su jedan od najuticajnijih rok bendova u istoriji i imaju preko 200 miliona albuma širom sveta prodat. LP “Back In Black” je “najprodavaniji album benda svih vremena” i to „treći najprodavaniji album umetnika“ sa preko 50 miliona prodatih primeraka širom sveta i dalje u porastu. AC/DC je uvršten u Rokenrol Kuću slavnih® i Kuću slavnih Music Victoria Avards 2003. snimljena u njenoj domovini Australiji.

Bend nastavlja da svira na rasprodatim stadionima brojni kontinenti, svake godine proda milione albuma i generiše milijarde dolara u strimovima.

Da bi proslavili svoju 50-godišnju priču o uspehu kao najveći rokenrol bend na svetu, AC/DC – Angus Ioung su na
glavna gitara, pevač Brajan Džonson, ritam gitarista Stivi Jang, bubnjar Met Laug i novi Basista, koji je nasledio Klifa Vilijamsa – vratio se da brine o svojim vernim i ogromnim fanovima igra, koja svake godine postaje sve veća i veća. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here