ASHEN EPITAPH predstaviće se kao  zvanična domaća podrška, za predstojeći koncert bendova KHORS i APOSTATE. KHORS i APOSTATE nastupiće u novosadskom klubu The Quarter, 6. novembra 2015. godine. Početak je u 20 časova. 


KHORS + APOSTATE + ASHEN EPITAPH- The Quarter, Novi Sad - 06.11.2015 fbASHEN EPITAPH se trenutno nalaze u studiju gde snimaju svoj novi album, ali za ovu unikatnu priliku napraviće pauzu i pridružiće se ovim odličnim bendovima 6. novembra u Novom Sadu. 

KHORS su se kroz godine upornog rada i boravka na sceni iskristalisali kao jedan od najaktivnijih i najkvalitetnijih Istočno evropskih underground Black Pagan Metal bendova, što dokazuje i njihov najnoviji, šesti po redu studijski album koji je objavljen za legendarnu etiketu Candlelight Records. Nakon više neuspelih pokušaja u proteklih par godina bend će konačno nastupiti pred našom publikom.

Isto večeri fanovi će moći da uživaju i u pravom Doom Death Metal zvuku pošto su specijalni gosti na turneji veterani ovog pravca iz Ukrajine, APOSTATE koji su svoj rad započeli još davne 1993. godine. Bend će takođe promovisati svoj najnoviji studijski album obavljen ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here