Polako ali sigurno nam stiže novo izdanje benda AmanZaman. Odličnim spotom za numeru “Trip” najavljuju EP koji će izaći pod okriljem izdavačke kuće Nocturne media. 


Danilo_AmanZamanAmanZaman je sve popularniji rege, ska, dab bend iz Svilajnca. Publiku su veoma brzo osvojili energijom, nastupom i pre svega sjajnom muzikom.
 
Spot za numeru “Trip” rađen je dugo i temeljno, a glavnu ulogu igra Ivana Obradović, dok su ostatak uloga preuzeli momci iz benda. Video je sniman na nekoliko lokacija, između ostalog u muzičkom studiju Tsunami i Klubu svetskih putnika, kojima se bend ovim putem zahvaljuje.
 
“Pesma “Trip” (originalni naziv “Koraci”) govori o stranputici kojoj smo svi izloženi u jednom delu života, a desi se da ostanemo u tom lošem tripu. Treba težiti ka tome da se što pre vratimo na pravi put i pravi trip. To i jeste poruka naše pesme.” ističe Danilo Marinković,frotmen ovog sastava
 
Kameru i montažu potpisuje Adam Mitević, dok je za šminku bila zadužena Mirjana Ljubisavljević.
 
Numera “Trip” nalazi se na novom EP izdanju “Noć” koji će uskoro ugledati svetlo dana pod okriljem izdavačke kuće Nocturne media.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here