Bend “Vlada u Egzilu”, koji predvodi Vladimir Milojković, kompozitor, tekstopisac, režiser, glumac i gitarista iz Bora koji već 18 godina živi u Čikagu, pripremio je novi album pod nazivom “Intelektualna Mobilizacija”!

Album će sadržati 10 pesama, snimljen je i miksovan u prestižnom studiju “Do Re Mi” u Novom Sadu kod fenomenalnog muzičkog producenta Predraga Pejića i biće objavljen uskoro. Kao najavu albuma, “Vlada u Egzilu” predstavio je singl i spot “Reprogramiranje”, a zanimljivo je da je postprodukciju ove pesme u “Abbey Road Studios” u Londonu radio inženjer zvuka Geoff Pesche, koji u svojoj diskografiji ima oko 650 albuma, od kojih je i jedan od najprodavanijih albuma na svetu Dire Straights – “Brothers in Arms”, kao i albume Jimmy Page & Robert Plant – “No Quarter”, Motorhead – “On Parole”, Black Sabbath – “Forbidden”, Tina Tarner – “Private Dancer” i mnoge druge.

Pesma “Reprogramiranje” je posvećena svim generacijama koje su žrtvovane destrukcijom, nemaštinom, mediokritetima, lažima, iz svojih sopstvenih života i svima koji ostavili deo duše u vremenu koje nam je zaključalo osmehe i srca. Vreme je da uradimo nešto za sebe, svoju decu i svoju zemlju, jer možemo mnogo, mnogo bolje , poručuje autor Vladimir Milojković .

Spot koji je sniman na dva kontinenta producirao je i režirao Vladimir Milojković uz ogromnu pomoć Katarine Gajić, direktora fotografije i snimatelja, kao i uz pomoć i podršku celog tima, muzičara, tonaca, glumaca, montažera i logistike.

 

Tekst, muzika, aranžman, gitara, vokal: Vladimir Milojković, Akusticna i solo gitara: Predrag Pejić Solo, bas gitara i koaranžer: Miroslav Maletić Bubnjevi: Petar Banjac Prateći vokali: Božidar Sekulić, Ton: Božidar Sekulić, Vibor Sukara
Priprema demo snimka: Milan Milojković, Vladimir Vertuš
Snimano i miksovano 2019. godine u Do Re Mi Studiju, Novi Sad
Muzički producent: Predrag Pejić
Masterovano u Abbey Road Studios, London, Muzički producent: Geoff Pesche
VIDEO: Produkcija- Vlada u Egzilu Režija: Vladimir Milojković,
Direktor fotografije: Katarina Gajić, Snimatelji: Katarina Gajic Jovica Zečević, Svetla: Katarina Gajić, Montaža: Marijana Gajić Lav Jerzabek, Glumci: Vladan Djekić Spasunka Pešova Vuk Milojković Maksim  

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here