King Dude nastupiće u Domu Omladine Beograda i to 27. aprila 2020. godine. Ovaj unikatni imetnik koji u svom zvuku spaja dark rock, prljavi blues, country rock pa čak metal i punk u poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene tako i daleko širih muzičkih krugova.

King Dude definitivno proširuje granice i vidike unutar rock zvuka i tako reći diktira nastanak potpuno novog muzičkog pravca. Njihovi živi nastupi okarakterisani su od strane publike i štampe kao poseban koncertni doživljaj sa konstantnim preplitanjem akustičnog i električnog zvuka.

Prethodno i premijerno gostovanje ovog unikatnog izvođača izazvalo je veliko interesovanje fanova, a sam koncert dugo se nakon toga prepričavao.

Danas King Dude važi za jedno od vodećih svetskih imena ovog pravca tako da smo sigurni u još jedan nezaboravan koncert.

Ulaznice:

Prvih 100 oldschool fan ulaznica biće u prodaji od ponedeljka 09. decembra iskuljučivo u: Felix šopu (Beograd) kao i Mungos šopu (Novi Sad): 1.500 dinara – prvih 50 ulaznica, 1.800din – narednih 50 ulaznica. Nakon prodaje prvog kontigenta, ulaznice će biti nabavljive i putem Gigstx kao i Tickets.rs prodajne mreže. Kapacitet je za sada ograničen na svega 250 ulaznica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here