Sjajni slovenski Bad Religion tribute  nastupiće u sredu, 27. aprila, na  jubilarnom 30. ovosezonskom Good Vibrationsu prvi puta nastupiti u Vintage Industrial Baru. 


cover comminorDruštvo će im praviti domaće punk rock snage Pičke Vrište i posebni gosti iz Švedske, neopunkeri Comminor koji su se prošle godine predstavili zagrebačkoj publici na INmusicu! Za DJ pultom očekujte DJ Kneža standarde. 

BED RELIGION je slovenski Bad Religion tribute bend iz Ajdovščine sastavljen od momaka koji takođe vredno stvaraju u svojim autorskim projektima. Članovi su David Božič (vokal) Aljoša Todorovič (gitara), Gašper Černigoj (gitara, backvokal), Matej Likar (bas, backvokal) i Simon Mislej (bubnjevi). Bend je osnovan 2008. i veran je tribute ovih američkih punk legendi.

 

PIČKE VRIŠTE su zagrebačka punk rock petorka koja je do sada izdala jedan album „Nedovršena priča“, koji je usput rečeno pokupio mnoge pohvale publike i kritike. Stari su znanci programa Good Vibrations, a u poslednje vreme su poprilično koncertno aktivni te su svirali širom Hrvatske i susednih zemalja. Sastav čine Raši (gitara/vokal), Nino (gitara/vokal), Fićo (bubanj), Hill (bas gitara) i Ivek (lead vokal).

COMMINOR je punk rock bend iz švedskog grada Vasteras koji postoji od  2010. godine. Bend na bini nudi zaraznu energiju i svirku, a u zadnjih godinu dana nastupali su po festivalima i klubovima u Hrvatskoj (INmusic), Kini, SAD-u, Nemačkoj i Švedskoj. Uz to su pronašli vremena da objave i svoj album prvenac ”Let’s Call It ART”. 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here