Jedan od najuticajnijih alternativnih muzičara nove generacije, YUNGBLUD predstavio je singl „When We Die (Can We Still Get High?)” na kom mu se pridružio čuveni reper i muzički producent Lil Yachty! Numera prati novo muzičko poglavlje koje je YUNGBLUD nedavno započeo objavljivanjem pesama „Lowlife”„Hated” i „Happier”. Pored samog singla, predstavljen je emotivan muzički spot čiju režiju potpisuju Logan Fields i Yussef Haridy.

„Ovaj singl jedan je od prvih koje sam napisao kada sam došao u New Orleans kako bih radio na novoj muzici. Yachty i ja smo u kontaktu od 2019. godine i oduvek smo u istom fazonu – zajebi pravila, guraj napred. Tako da kada sam napisao ovu pesmu znao sam da će joj on dodati nešto sjajno. Želeo sam da ovaj momenat bude sudar zajedničke mašte i zvuka. Zaista sam uzbuđen zbog onoga što bi ovaj singl potencijalno mogao da inspiriše u budućnosti alternative i hip-hop-a”, izjavio je Yungblud.

Kao umetnik koji se nesumnjivo istakao kao glas generacije Z, YUNGBLUD neprestano istražuje nove teritorije zvuka i koristi svoju muziku kako bi ujedinio i osnažio mlade ljude. Poznat po svojoj zaraznoj energiji i pankerskom stavu, čvrsto je utemeljio plesno orijentisani rok u 21. veku. Pored nove muzike koju će predstaviti u narednom periodu, on zvanično najavljuje i svoj prvi nastup u Srbiji! YUNGBLUD se polako sprema da oduševi beogradsku publiku na koncertu koji će se održati 13. juna u Hangaru!


Početak prodaje 2. februara u 9 časova. Karte možete kupiti OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here