Grupa The Winery Dogs nastupiće 17. jula na festivalu Pivo in cvetje, koji postaje jedan od najvećih letnjih festivala u Sloveniji ali i čitavom regionu. Pivo in cvetje održaće se od 17. do 20. jula, a na nekoliko različitih bina nastupiće preko 50 izvođača!

10503398_334473333370606_286367006_o

Kao jedno od najvećih imena, uz brojne druge regionalne i svetske zvezde, na ovogodišnjem izdanju festivala nastupiće supergrupa The Winery Dogs, čiju postavu čine Mike Portnoy (Dream Theater), jedan od najboljih bubnjara današnjice, bas gitarista Billy Sheehan (UFO, David Lee Roth, Mr. Big, Talas, Steve Vai…) i Ritchie Kotzen, koji je objavio preko 20 solo albuma i svirao u brojnim poznatim bendovima.Bend na Pivo in cvetje stiže u okviru svoje prve evropske turneje.

Zanimljivo je da će ulaz na svim binama povodom 50. izdanja festivala, osim na glavnoj Zlatorog, biti besplatan. Bina Zlatorog u mestu Jagočah, kod grada Laško, koncipirana je kao festival u okviru festivala i predstavlja jedinu binu za koju su potrebne ulaznice.

Prodaja ulaznica je već u toku i odvija se putem sajta www.pivo-cvetje.si, a svi posetioce stage-a Jagočah imaju obezbeđeno parking mesto i besplatno kamp mesto.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here