Nakon više uspešnih akcija, koje su organizovane u cilju prikupljanja sredstava za Emu Mitrović iz Zaječara obolelu od Multiple skleroze, uskoro će biti organizovano još dešavanja sa istim ciljem, zato dođite u što većem broju za Emin oporavak.


Jedna od poslednjih akcija pod sloganom “Veče za našu Emu” održana je u zaječarskom klubu Klupče

Četvrtak, 19. maj 2016: NOTAMA ZA EMU

U četvrtka, 19. maja, u Omladinskom centru u Zaječaru sledi ponovno okupljanje kako bi načinili jos jedan korak u prikupljanju novčane pomoći za lečenje  Eme Mitrović. Budite tamo! Notama za Emu! 

za emu

Naime, odlazak u Rusiju i lečenje su prilično skupi i zato je pokrenuta široka humanitarna akcija prikupljanja pomoći za njeno lečenje. 

Ulaz će koštati 100 dinara, a nastupiće Madicine Band i Memento sa gostima

Nedelja, 22. maj 2016: ŠKLJOC ZA EMU

U nedelju, 22. maja, na zaječarskom Trgu biće organizovana akcija “Škljoc za Emu” koji organizuju Vlada Maraj i Kristina Jevtić. Kako kažu, u planu je da prikupe što više ljudi u centru grada. Svako ko  bude želeo, dobiće po par profesionalnih fotografija koje će platiti samo 100 dinara. U slučaju lošeg vremena pojavite se ispred hotela “Srbija”. Prikupljeni novac biće doniran Emi za lečenje. Početak je najavljen za 14 časova. 

ema

Svakako možete pomoći i uplatom sredstava na žiro račun 160-2500100002230-43 na ime Emine majke, Jasmine Mitrović, koja će je povesti na lečenje u Rusiju. 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here