Nikola Čuturilo, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, održaće koncert u Domu omladine, u sali Amerikana, 03. Juna sa početkom u 21h, a 10. juna u Domu kulture u Novom Sadu.

Ovom prilikom Nikola Čuturilo će sa svojim bendom promovisati visoko hvaljeno aktuelno izdanje, album pod nazivom „Priče iz Depoa“, koji u potpunosti prenosi autorsko umeće u kreiranju intimne i iskrene vlastite projekcije, izražene u maniru autentičkog zvuka rok muzike.

Jedinstvenost ovog muzičara srpske rok scene, odražava se i u izuzetno visokom nivou prezentacije autorske muzike na živim nastupima, snažnoj energiji I odličnoj atmosferi.
 

Fotografija: Brian Rašić
– Pripreme za koncert su već u toku, ništa ne želim da prepustim slučaju jer želim da omogućim totalno uživanje i radovanje, kako sebi tako i svim drugarima na bini.  –  kaže Nikola i dodaje   – To je najvažniji preduslov da damo ono najbolje od sebe i budemo na visini zadatka”-

Pored izbora pesama sa poslednjeg albuma, bogata karijera biće predstavljena i izabranim pesmama i sa prethodnih izdanja; Nikoli i bendu  na pozornici će se pridružiti muzičari koji su učestvovali na snimanju posednjeg albuma, a biće i nekolikoiznenađenja.

Koncert počinje sa mladom grupom Vreme čuda, koja će predstaviti nekoliko pesama sa svog istoimenog debi albuma. 

Nikola takođe ističe:
– Moja je želja kao i uvek da sa ljudima u publici podelim radost, energiju, iskrenost i nadu. Svako ko bude sa nama 03.06. u Amerikani dobiće od mene sve što mogu bez zadrške i kalkulacije. –

Ulaznice na linku Tickets.rs po ceni RSD 1200.

 

Nikola Čuturilo, beogradski je gitarista, pevač, tekstopisac i kompozitor koji već četiri decenije okupira srca i umove sofisticirane publike roka širom Balkana. 

Njegov sedmi studijski album “Priče iz
Depoa”
, dolazi nakon velikog uspeha singlova “Sanjam te” i “Lice ulice” u 2021. godini, pokazujući njegovu snažnu, kreativnu i umetničku energiju. Album predstavlja kolekciju pesama: intimnu i iskrenu ličnu projekciju, sa konceptom dobro snimljenog živog benda na zadatku, sirovo, bez nepotrebne kozmetike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here