Bend NOVEMBAR pre par dana ozvaničio je i neke od datuma najavljene turneje na kojoj će promovisati i nedavno objavljeni album, o čemu smo ranije pisali. Simbolično, krajem novembra poznati niški bend kreće na put i prva stanica su Hrvatska i Slovenija. Album “Novembar” posvećen je Goranu Kostiću Kosti. 


Prvi na udaru je klub EXIT u Osijeku! Novembar će tamo nastupiti u četvrtak, 22. 11. i publici u Hrvatskoj predstaviti novi materijal. Na bini će im se pridružiti, Silvestar Mrak, Vladimir Radusinović Radule i Petko Slaveykov, kao i bend Gunslinger`s Bride. 

Nakon koncerta u Osijeku, sledi pohod na Sloveniju. Petak, 23. 11. rezervisan je za klub KUD Neznani JUNAK u Ajdovščini. Ponovo sa njima nastupiće Vladimir Radusinović Radule, Silvestar Mrak, Petko Slaveykov, ali i Zoran Čalić. 

U subotu, 24. novembra, promotivni koncert biće održan u Ljubljani i klubu Menza pri Koritu. Ovog puta svim navedenim izvođačima pridruži će se i Peter Lovšin, kao i bend Rutinska Kontorla.
Podsećanja radi, album je objavljen je pod etiketom Nocturne Media. Od 31. oktobra ovo neverovatno i današnjoj sceni preko potrebno ostvarenje možete poslušati klikom na link OVDE. Opširnije o samom albumu i intervju sa članovima grupe NOVEMBAR, možete pročitati klikom na link OVDE. 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here