KISS, jedan od nauspješnijih rokendrol bendova na svetu, u okviru svoje poslednje turneje “End of the road” stiže u Zagreb, a kao predgrupa nastupi će mladi američki bend u usponu Dirty Honey. Podsetimo, nakon epske, 45 godina duge karijere, koja je pokrenula eru velikih rock and roll bendova i nastupa, KISS je 2019. započeo  svoju poslednju turneju, a nakon pauze zbog pandemije turneja se nastavlja u 2022.

Nastup benda Dirty Honey odličan je uvod u dobro poznati KISS live spektakl, kojeg čine maske i specijalni kostimi, detaljna scenografija, specijalni efekti kao što su vatreni plamenovi i projektili, koji su čak ušli u Guinnessovu knjigu rekorda. Dirty Honey njeguje upravo taj sexy, nasty, melodični rock and roll i hard rock zvuk s primjesama blues glazbe 70. koji će publiku zagrejati za legendarnu četvorku KISS.

Naime, već nakon prvog singla “When I’m Gone” iz 2019., koji je postao prvi ikada br.1 na Billboardovoj Rock listi benda koji nema ugovor s diskografskom kućom, Dirty Honey otvarali su koncerte za bendove poput The Who, Guns ’N Roses i Slash. Nakon nastupa na velikim glazbenim festivalima, krenuli su 2020. na prvu samostalnu turneju koja se rasprodala. U međuvremenu, pjevač benda Marc LaBelle okrunjen je za jednog od najboljih suvremenih rock vokalista.

Pre godinu dana Dirty Honey su objavili i prvi album, koji se odmah ustoličio na drugo mesto lestvice Hard Rock albuma, odradili su i turneju s The Black Crowsima, a sada ove punokrvne američke rokere imamo priliku vidjeti u Zagrebu kao predgrupu KISSU…..

Pročitajte  više na linku ispod.

Izvor: tpportal.hr 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here