Bend THE NOISE FIGURES iz Grčke, nastupiće u utorak, 5. maja u Omaldinskom centru u Zaječaru. Do sada su nastupali u 14 zemalja, sa bendovima kao što su Black Rebel Motorcycle Club, Japandroids, Dead Meadov, Black Lips, The Last Grovlers, Drive, Drveni Shjips… Početak je zakazan za 22 časa. 


OMLADINSKI

  • Karte po pretprodajnoj ceni od 150 dinara mogu se kupiti u kafiću Omladinskog centra Zaječar, a na dan koncerta cena karte biće 250 dinara.

Bend THE NOISE FIGURES osnovan je 2012. godine u Atini (Grčka). George Nikas (vokal, bubnjevi) i Stamos Bamparis (gitara, vokal) stvaraju energični garažni bluz rok zvuk i nakon što su objavili debi singl “Bitter Taste” i EP “Turn Off The Lights”, u novembru 2013. godine izdaju svoj prvi album, jednostavno nazvan “The Noise Figures”. Album je osvojio sjajne kritike u renomiranim evropskim muzičkim časopisima i veoma brzo je rasprodat u Grčkoj. “The Noise Figures” album čini 10 pesama koje su snimljene na analognim trakama što je uticalo da album dobije kvalitetan i kompaktan retro zvuk. U aprilu 2015. bend započinje svoju drugu turneju na kojoj će promovisati novi album “Aphelion”. The Noise Figures koncert je pravi rock ‘n’ roll ritual, vođen pozitivnom energijom i plesnim vibracijama.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here