LUDE ŽENE nastavljaju sa objavama najavnih singlova za treći studijski album, te nakon veoma uspešne pesme ”Daleko iznad moje lige”, koja je zauzela visoke pozicije na respektabilnim top listama u zemlji i regionu, upravo objavljuju numeru “Reci mi reči”.


 

dragisa 2

U novoj pesmi ovi užičani zadržavaju prepoznatljiv autorski stil, uz jedan mali eksperiment ubacivši i duvačke instrumente, a svi koji su imali priliku da čuju “Reci mi reči” imaju samo reči hvale.

 Pesma je donekle različita od naših ranijih radova jer smo po prvi koristili duvačku sekciju. Uvažena gospoda Bodin i Cole, trombon i truba, potrudili su se da daju novi zvuk pesmi koji, ipak, nije daleko od našeg uobičajenog stila. Kako to sve zajedno zvuči, najbolje je da poslušate.“, oglasio se gitarski duo Cicvarić, Duško i Radovan.

 Novi singl se, kao i svi prethodni diskografski radovi Ludih žena, može poslušati na Deezeru: OVDE.  Bend izlazak trećeg albuma pod etiketom kuće Lampshade media najavljuje za drugu polovinu tekuće godinu, a izdanju će prethoditi još nekoliko singlova.

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here