Društvene mreže i portali svih medijskih kuća poslednjih dana preplavljeni su informacijama da bi na koncertu Brajana Adamsa 12. decembra u Štark Areni kao specijalni gost mogla da se pojavi niko drugi do – Beyoncé!

Iako ova informacija još uvek nije potvrđena, u dobro obaveštenim krugovima šuška se da bi ovaj jedinstveni sudar rokenrola i popa mogao biti prava posveta velikoj Tini Tarner, sa kojom je Adams davne 1984. snimio antologijski hit „It’s only love“, a koji bi na prestoničkom koncertu mogao izvesti sa Beyoncé.

Poznato je da su njih dve imale poseban odnos, a Queen Bee često je isticala da Tina za nju predstavlja izuzetnu inspiraciju i uzor. Njih dve su imale priliku i da dele scenu – svi se dobro sećamo njihovog prvog zajedničkog nastupa na dodeli Grammy nagrada 2008. godine, pa se ne bismo iznenadili da upravo Beyoncé i uživo vidimo u Beogradu uz Adamsa za manje od dve nedelje.

Ulaznica za koncert još uvek ima u orgraničenim količinama, a mogu se naći putem sajta efinity.rs, eFinity aplikacije, kao i na blagajni Štark Arene i TC Rajićeva (I sprat).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here