Beogradski sastav STEREO TIP je ovih dana objavio novi video singl sa njihovog EP izdanja “Moj svet” koji možete besplatno preuzeti OVDE. Nakon uspešnih video singlova ’Javi se’, ’Kandidat’ i naslovne numere ’Moj svet’,grupa Stereo Tip, koju predvodi frontmen Paja Bogdanović vam predstavlja rimejk svog nekadašnjeg hita ’Stereotip’.

Naime, pesma ’Stereotip’ predstavlja prvi video singl grupe, koji je objavljen krajem 2006. godine u režiji Nikole Dragovića. Pesma je ubrzo postigla veoma zapažen uspeh na Top listama tadašnjih muzičkih TV stanica, kao i na radio stanicama širom regiona.

Nova verzija ’Stereotip 2013.’ je ponovo odsvirana i otpevana uz pomoć gitariste Aleksandra Andrića, basiste igora Veličkovića, kao i gostujućeg bubnjara Srđana Dunkića Džonija. Snimanje i produkcija su delo beogradskog muzičara i producenta Nemanje Popovića, dok je remiks i mastering uradio Dušan Svilokos iz grupe Trigger.

10815638_10205322498640573_1351992385_n

Inače, nova verzija spota, rađena u režiji Ivana Milenkovića za produkciju Kan i Lingus, je osvežena i obogaćena brojnim fotografijama i živim nastupima grupe koji su obeležili njihovu dosadašnju karijeru.

Paja Bogdanović najavljuje svojevrstan presedan na našoj muzičkoj sceni, jer će pored EP izdanja, ’Moj svet’ biti realizovan i kao DVD na kome će svih pet pesama biti predstavljene video spotom. Dodatno iznenađenje predstavlja dokumentarni film sa puno fotografija, video i audio snimaka koji govori o nastanku i radu grupe Stereo Tip.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here