SUICIDAL ANGELS ulaznice u prodaji! Kako je već najavljeno, karte su od danas, 15. januara, na prodajnim mestima, Felix – Beograd i Mungos -Novi sad, po ceni od 1200dinara.

SUICIDAL ANGELS ulaznice

Nakon više neuspelih pokušaja da se ovaj sjajan bend ponovo dovede na domaći teren, konačno zakazujemo susret svim thrasherima i to 28. februara 2015. godine u Domu Omladine Beograda.
SUICIDAL ANGELS, nemilosrdna Thrash Metal formacija iz Grčke stiže da osvoji Beograd. Negde na samom početku svoje karijere momci su se obreli u Srbiji kao podrška legendama iz Rotting Christ i još tada su ostavili sjajan utisak na sve prisutne. Međutim, danas su SUICIDAL ANGELS ozbiljan, jak bend koji bukvalno hara svetskom scenom i bez kojih se više ne može ni zamisliti neki kvalitetan Metal festival.
Bend i dalje promoviše svoj aktuelan studijski album “Divide and Conquer” objavljen početkom 2014. godine za Nuclear Blast Records.
10ak dana pred dolazak ikona Thrash Metal zvuka Overkill, biće ovo sjajna uvertira i zagrevanje za sve!

Isto veče nastupiće i Thrash, Hard Core, Crossover maskirana atrakcija iz Švedske DR. LIVING DEAD. Odlična kombinacija dinamičnih stilova upotpunjena sa maskiranom mistikom članova čini ovaj bend uvek vrlo rado viđenim gostima svih klubova i festivala širom scene.

Da cela priča bude zaokružena potrudiće se ANGELUS APATRIDA iz Španije. Thrash Metal bend koji iza sebe ima nekoliko studijskih albuma dok će njihov novi material biti objavljen za Century Media Records u januaru 2015. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here