Legendarni slovenski band LAČNI FRANZ predvođen neuništivim Zoranom Predinom privodi svoju priču kraju. Nakon regionalne turneje, zagrebačko ‘veliko finale’ desi će se u Zagrebu u klubu Hard Place u četvrtak 29.12.2022. U vrlo kratkom roku taj je koncert RASPRODAT pa je bend za ‘lačnu’ zagrebačku publiku odlučio odsvirati još jednom – u petak 30.12.!

“Vjerujte mi da nije floskula, kad kažem, da je Zagreb koljevka Lačnog Franza. Zagrebačka novovalovna atmosfera iz Lapidarija i druženja u trokutu Kavkaz-Zvečka-Blato na početku osamdesetih, dala nam je ono pravo urbano zaleđe, bez kojeg ne bi uspjeli u tadašnjem jugoslovenskom prostoru. Serija koncerata u Kulušiču i kasnije u Tvornici potvrdila nam je da je ljubav obostrana. Baš zbog toga odlučili smo, da ćemo svoje zadnje, oproštajne koncerte odsvirati u Zagrebu, odakle smo krenuli na svoju četrdeset i tri godine dugu glazbenu pustolovinu. Jako nam je drago da je prvi koncert rasprodan u tako kratkom vremenu i velika nam je čast da će nam zadnji zadnji koncert biti baš u Zagrebu. Poklonit ćemo se Darku Glavanu i Draženu Vrdoljaku za vjetar u naša jedra, a vama draga publiko zahvaliti za svu pozitivnu energiju kojom ste nas kroz desetljeća razmazili. Vidimo se 30.12.2022 u Hard Placeu.” – U ime grupe Lačni Franz, Zoran Predin

Ne propustite priliku svjedočiti posljednjem pojavljivanju Lačnog Franza  u Zagrebu. Posljednja je to prilika da uživo čujete legendarne hitove kao što su ‘Praslovan’, ‘Ne mi dihat za ovratnik’, ‘Naj ti poljub nariše ustnice’, ‘Zarjavele trobente’, ‘Čakaj me’, kao i mnoge druge koje su ovi novovalni prvoborci u svojoj karijeri snimili i odsvirali.

Ulaznice po cijeni od 80 kn možete nabaviti u klubu Hard Place, u Dirty Old Shopu i online na entrio hr.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here