RUSH! (Sony Music Entertainment) zvanično izlazi 20.januara (sačuvajte datum)a na njemu će se ukupno naći 17 pesama.

Noseći singl albuma “RUSH!” biće pesma “Gossip” u kojoj je grupa Måneskin ugostila Toma Morella, člana legendarnih Rage Against The Machine i Audioslave. Singl “Gossip” izaći će tačno na srpsku Novu godinu (13.januara), a članovi Måneskin su povodom ove fantastične saradnje izjavili:

Neverovatno iskustvo koje poseduje Tom Morello omogućilo nam je da bolje razumemo proces snimanja pesama. Ne možemo dovoljno da mu se zahvalimo što nam se pridružio u ovoj pesmi. Njegovo prisustvo je čast za čitav bend“, izjavio je Damiano.

Doneo  je Rage u Måneskin” izjavio je Ethan.

Tom je jedan od najvećih muzičara koje sam slušao i od kojih sam učio. Sviranje sa njim je ostvarenje sna. To je neverovatan poklon i meni najavažniji momenat ove neverovatne godine“, izjavio je Thomas.

Pesma je započela gitarskim rifom koga je Thomas napisao ranije i koga smo čuvali dugo vremena čekajući pravi momenat. Muzička ikona, Tom Morello nam se pridružio i dodao nešto posebno klasičnoj ritmičnoj bezbrižnosti Måneskina“, izjavila je Vic.

Album “RUSH!” producirali su Fabrizio Ferraguzzo i Max Martin, sniman je u Los Anđelesu, Italiji i Tokiju i na njemu će se naći  prethodni singlovi: “Mammamia”, “Supermodel” i power pop balada “The Loneliest”, novi singl “La Fine”, singl sa Tomom Morellom, “Gossip” kao i jedanaest novih pesama.

Måneskin će nastaviti svoju rasprodatu turneju LOUD KIDS TOUR po Evropi početkom godine, a prvi datum je 23. februara kada će svirati u Pesaru (Italija).

Redosled pesama na albumu “RUSH!”:

 

1 Own My Mind

2 Gossip Feat. Tom Morello

3 Timezone

4 Bla Bla Bla

5 Baby Said

6 Gasoline

7 Feel

8 Don’t Wanna Sleep

9 Kool Kids

10 If Not For You

11 Read Your Diary

12 Mark Chapman

13 La Fine

14 Il Dono Della Vita

15 Mammamia

16 Supermodel

17 The Loneliest

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here