U periodu od 22. do 24. maja, Organizacija Beogradski Manifest i JP Beogradska tvrđava organizuju prvi veliki festival manifestacija “Beogradski manifest” na kome će Gitarijada imati još jednu veliku promociju.


BG manifestU okviru koje možete posetiti i štand Gitarijade. 49+19Tokom petka, subote i nedelje na bini Kultur Šok pod okriljem Ustanove Gitarijada koncert će održati tri benda. U petak od 17 sati, nastupiće pobednici 48. Gitarijade po glasu publike “Meda Vuk i Sandokan” iz Petrovca na Mlavi. Narednog dana, u subotu, na istom mestu sa početkom u 20 časova, odličnu koncertnu atmosferu održaće sastav, koji uspešno spaja tradicionalnu irsku muziku sa elementima popa i roka “Orthodox Celts”. Poslednjeg dana manifestacije nastupiće i pobednici 46. Gitarijade, po odluci stručnog žirija “Bas i Stega”  čiji je početak nastupa zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Na ovom premijernom događaju, između ostalog biće emitovani i promotivni spotovi o najdugovečnijoj rok manifestaciji, Gitarijadi.  Festival se održava  na istorijskoj lokaciji Gornjeg i Donjeg grada Kalemegdanske tvrđave u srcu Beograda. Procena je, da će sadržaje Festivala za tri dana pogledati više od 100.000 posetilaca. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here