Bend ATTIC  nastupiće 24. maja u Domu omladine Beograda, dok će dan kasnije, 25. maja, održati koncert u novosadskom klubu „The Quarter“. Početak je u 21 čas. 


ATTIC-gost-u-Beogradu-i-Novom-sadu-webIz opravdanih razloga bend The Father Of Serpents nece nastupiti u Novom sadu! Na oba koncerta bice prisutna bogata underground distribucija iz Italije Etrurian Legions, merchandise bendova kao i specijalna promo prodaja novog Grom Records izdanja We Worship DESASTER! 

24.05. Dom omladine, Beograd

20:30h – Ulaz

21:00h – THUNDERSTEEL

22:00h – THE FATHER OF SERPENTS

23:00h – ATTIC

25.05. The Quarter, Novi sad

20:30h – Ulaz

21:00h – THUNDERSTEEL

22:30h – ATTIC

ATTIC su relativno mlad Heavy Metal bend iz Nemačke. Od kada su se pojavili na sceni 2010. godine odmah su pridobili veliki broj fanova posebno među sledbenicima King Diamonda pošto svoj zvuk temelje baš na liku i delu kultnog kralja.Nakon izlaska njihovog prvog EP izdanja bend ubrzo potpisuje za čuvenu VAN Records etiketu i stvari se razvijaju vrtoglavom brzinom. Bend izdaje album The Invocation koji je do sada više puta rasprodat u raznim tiražima i postaje nezaobilazna stavka svih metal klubova kao i festivala. U naše krajeve bend dolazi u sklopu svoje najnovije turneje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here