U zaječarskom lokalu “Ajriš Pab” u sklopu dela programa Gitarijade naziva “Free Zone” između ostalog održana je i promocija manifestacije “Bedem Fest” Nikšić. Kako nam je organizator, Petar Šundić rekao, ova je promocija i jedno veliko poštovanje koje dolazi iz Crne Gore prema Gitarijadi.

DSC_0227

 

Sama činjenica da se radi o 48. izdanju, govori da smo mi juniori u svemu ovome, početnici, i da sam počastvovan što sam danas ovde.

Ove godine je 5. jubilarna godina, krenulo se iz jednog entuzijazma i volonterizma, ljubavi, bez velikih sponzora, ulaz je uvek bio slobodan i evo dođosmo do pete godine.

Bedem Fest je manifestacija koja se održava u sklopu Septembarskih dana kulture u Nikšiću, podržano od strane Ministarstva kulture, tradicionalno se održava prvog vikenda u septembru. Ove godine prvi put tri dana na velikoj sceni nikšićke tvrđave.

Svi ljudi su dobrodošli.

Nakon prezentacije video materijala koji najavljuje ovaj događaj, Petar se zahvalio prisutnim medijima i pohvalio organizaciju zaječarske Gitarijade koja je omogućila promociju Bedem fest-a na jednom tako važnom događaju na kome su svoju reputaciju gradili mnogi bendovi u regionu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here