Američki hard rock bend Nothing More nominovan je za predstojeću Grammy nagradu u čak tri kategorije. Naime, aktuelni album „The Stories We Tell Ourselves” nominovan je za rock album godine, dok je hit singl sa istog albuma „Go To War” nominovan za najbolju rock izvedbu i najbolju rock pesmu.


Ovo je prvi put da je bend Nothing More nominovan za Grammy, a ove tri nominacije ih stavljaju u sam vrh ove trke, budući da su jedini rock bend koji je nominovan u tri kategorije. Pored toga što je ovo prva nominacija za bend Nothing More, ovo je ujedno i prva noinacija za izdavačku kuću Better Noise Records koja je objavila album „The Stories We Tell Ourselves”. Ovom prilikom Allen Kovac, direktor izdavačke kuće Eleven Seven, pod čijim se okriljem nalazi Better Noise, izjavio je sledeće:

„Zahvalni smo Grammy-u i muzičkoj zajednici što prepoznaju budućnost rok muzike. Kada smo osnovali izdavačku kuću i potpisali Nothing More, naš cilj je bio stvaranje nove generacije rok muzičara i to je upravo ono što radimo.”

Članovi benda Nothing More izjavili su sledeće: „Trenutno smo usred evropske turneje, i baš kad smo pristizali u Prag, dobili smo vesti. Tri Grammy nominacije! To je neverovatno! Hvala vam puno!”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here