Među najvjernijom festivalskom publikom širom regije, vlada veliko interesovanje za ovogodišnje, deveto po redu izdanje Nektar OK Festa 2023, koje će se ove godine održati 14/15/16 jula na jednoj od najljepših festivalskih lokacija u Evropi – Nacionalnom parku Sutjeska.

Foto: Marko Ristic @zamrznutitonovi

Samo nekoliko sati od početka prodaje festivalskih paketa, rasprodati su paketi boravka u smještajnim objektima unutar festivalske zone. Broj smještajnih kapaciteta u hotelu i apartmanima JU NP Sutjeska je ograničen, i interesovanje publike za boravak u istima tokom trajanja Nektar OK Festa, odavno prevazilazi raspoložive kapacitete. Kada bismo u ponudi imali trostruko već broj smještaja ovog tipa, isti bi takođe bili popunjeni u rekordnom roku, stoga se nadamo da će u periodu koji je pred nama, objekti NP Sutjeska biti bogatiji za nove smještajne jedinice.

Osim u smještajnim objektima, veliko interesovanje vlada i za boravak u festivalskom kampu, koji svake godine broji sve veći broj posjetilaca. Za manje od 24h rasprodati su paketi boravka u OK kampu, koji su u ograničenim količinama bili dostupni u okviru EXTRA PONUDE po posebnim cijenama. Paket OK kamp koji podrazumjeva trodnevni boravak u kampu i ulaznicu za festival po novim cijenama, i dalje je dostupan putem prodajnog Sistema GIGSTIX u BiH, Srbiji i Crnoj Gori, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom regije.  

Više o festivalskim paketima saznajte na www.okfest.net/#booking

Foto: Marko Ristic @zamrznutitonovi

Iako još uvijek nije objavljena ovogodišnja lista izvođača koji će zagrijati atmosferu na Tjentištu od 14. do 16. jula, oni najvjerniji OKfestovci bukiraju svoje mjesto na vrijeme i potvrđuju još jednom da je Nektar OK Fest više od muzičkog programa. Nektar OK Fest na jedninstvenoj lokaciji kakva je NP Sutjeska mjesto je ljubavi, osmjeha, pozitivne energije i sjajne atmosfere.

Pridruži nam se, budi dio najbolje OK zabave i osiguraj svoje mjesto za 14/15/16 juli na Tjentištu.

Uz Nektar OK Fest i ove godine je prijatelj festivala kompanija m:tel.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here