Rambo Amadeus i Larska obradovali su danas popodne Beograđane besplatnom mini svirkom na Zidiću Doma omladine, čime su najavili Arsenal Fest 07, koji će biti održan 22, 23. i 24. juna u Kragujevcu.


foto: Aleksandar Arezina
Legendarni Rambo sa svojim bendom priredio je prvorazredan džez sešn, spojivši nekoliko stvari u jednu neprekidnu improvizaciju, začinjenu moćnim gruvovima ritam sekcije, nadahnutim duvačima i njegovim majstorskim pletenjem gitare.
“Kragujevac nije daleko, dođite na Arsenal Fest i lijepo se provedite”, poručio je Rambo, koji nastupa na Arsenalovom Garden Stage-u 24. juna, kada su i Goblini, Kralj Čačka, Damir Urban i drugi.
Mini koncert “Arsenal na Zidiću DOB-a” bio je sjajna prilika da se Beograđani upoznaju sa Larskom, mladom alternativnom trojkom sa dva basa i bubnjem, koja je izvela pesme “JeffreyIn My Loungs”, “Can’t Steal It”, “My Name Is Nobody” i “Albatross”. Larska nastupa 23. juna na Garden Stage-u, uz Brkove, Pero Defformero, Bjesove i druge.
Na Arsenal Festu 22, 23. i 24. juna nastupaju između ostalih i Anthrax, Kerber, Orthodox Celts, Škrtice, Skindred, Dub FX, Repetitor, Ana Popović, Thievery Corporation, Darko Rundek i brojni drugi. Za Arsenal Fest 07 pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here