motorheadLegendarnom frontmenu Motorheda Lemiju Kilmisteru ugrađen je pejsmejker, otkrio je jedan od članova londonskog benda.

Gitarista Fil Kembel potvrdio je da je Lemiju, koji je poznat po vođenju burnog života, pejsmejker ugrađen pošto mu je otkriven nepravilan srčani ritam.

Bend je ranije ove godine morao da pomeri svoju evropsku turneju za februar 2014, da bi Lemi imao vremena za oporavak od zdravstvenih problema. Njemu je u avgustu i pozlilo tokom koncerta na Wacken-u, kada je bend posle samo šest pesama morao da prekine isti.

“Pejsmejker mu je ugrađen ranije ove godine zbog nepravilnog srčanog ritma, da bi onda i dijabetes počeo da mu pravi probleme. Srce mu je sada bolje, drastično je promenio način života, zbog dijabetesa je i na dijeti. Ipak, nije se osećao 100% spremnim da se otisne na put, pa je turneja pomerena“, rekao je Kembel za velške medije i nastavio, “Glavni problem kod Lemija je što je on celog života bio zatvorena osoba, teško se otvarao ljudima. On je Džon Vejn rok muzike − sve svoje probleme je uvek želeo sam da rešava“.

Inače, odložena turneja benda biće u cilju promovisanja njihovog najnovijeg albuma “Aftershock“, koji  je 21. po redu.

 

izvor: http://balkanrock.com/lemmyju-motorhead-ugraden-pejsmejker/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here