U petak, 23. decembra, u zaječarskom Omladinskom Centru ( 7. septembra 2) ispratite dva sjajna benda Stoned Heads iz Niša, kao i Vacuum iz Zaječara. Početak je u 22 časa. 


stoned-h-i-vakumStoned Heads predstaviće zaječarskoj publici svoju muziku, koja je kontretno u ovom sastavu u svojoj ranoj fazi, ali se klupko polako  odmotava. Članovi instrumentalnog niškog sasatva su svakako poznati srpskoj muzičkoj sceni, ali i šire s obzirom na to, da se radi o Željku Ljubiću (gitara) koga svi znamo po radu u grupi Goribor, onda Miloš Vojvodić (bubanj) iz Eyot-a, kao i Bojan Bojković (sint) iz sastava Naissblue. 

Ovaj trio je nastao kroz zajedničko improvizovanje iz kojeg izlaze prve ideje za kombinovanje bluza, džeza, alternativnog roka i modernih ritmova protkanih trip-hopom

Iste večeri, nastupiće i zaječarski Vacuum. Vacuum stvara instrumentalnu muziku u kojoj se mogu čuti uticaji panka, alternativnog roka, fanka i elektronike. Članovi benda su Dejan Nikolić (gitara), Marko Ranđelović (bas) i Ivan Andrejević (bubnjevi). 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here