Bliži se četvrti Outhide festival koji će biti održan 26. i 27. jula, u Park – šumi Kraljevica, a koja predstavlja biser grada Zaječara. Kao i prethodnih godina, organizatori su pripremili bogat muzički program na tri bine, a ukoliko želite da osvojite karte za ovu mističnu i magičnu manifestaciju  sve što treba da uradite je da odgovorite na postavljeno pitanje, odgovor pošaljete na adresu "> i budete najbrži! Pitanje glasi:

Koji je po redu Outhide? 

Outhide i Giza Magazin dele dva puta po dve karte, a imena dobitnika biće objavljena u toku narednih dana. Uz Vaš odgovor potrebno je dostaviti: Ime i prezime, kontakt telefon i kontakt mail.

Podsetimo, za sada su objavljeni izvođači Minilinija, Kristijan Molnar, Svemirko, Who See, Buč Kesidi, Kablovi (MKDSL i Peđa Milutinović), Coeus, Felver, Killo Killo, Monosaccharide, Dimitrije Dimitrijević (Igralom), Naopak & Infamous, I Bee & Taz, JAL, Agos, Deterdžentlmen, Fokus, Spliff, ali organizatori kažu da tu nije kraj. 

Pre samog događaja u planu su brojne aktivnosti u promotivnom periodu, kao i prateće aktivnosti u nedelji pre muzičkog dela festivala.Neće izostati ni graffiti zonau skladu sa dugogodišnjom grafiterskom tradicijom Zaječara, kao ni gastronomska manifestacijaza hedoniste. Pravo osveženje biće i dečji program za roditelje i najmađe posetioce.

Ono što organizatori posebno naglašavaju je da je za posetioce i ove godine obezbeđen besplatan kampmeđu četinarima u Kraljevici. Nije zgoreg naglasiti da ovo izletište, koje se nalazi u samom Zaječaru, ukrašava spomenik palim borcima u NOR- u i žrtvama fašističkog režima umetnika Vladimira Veličkovića. 

Trenutna cena karte je 1000 dinara, ali se očekuju razne akcije, kao i promotivne cene koje će nuditi po gradovima. Zato je bitno da pratite njihove profile na društvenim mrežama za više informacija, ne propustite ponude za karte na klikom na link OVDE. 

SREĆNO!

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here