Novi Sad za Dejana je prvi u nizu događaja sa ciljem prikupljanja dela novca za transplataciju pluća mladog Dejana Kovačevića, koja će mu omogućiti da nastavi svoj život.  Tridesetjednogodišnji Dejan ima ima urođen oblik bronhijalne astme i vrlo brzo će pluća prestati da mu rade, a sa njegovim plućima nestaće i sve njegove nade.


zadejana_980x530Dejanu je neophodna transplantacija pluća koja košta 120 000 evra. On trenutno živi sa 15% kapaciteta pluća i svaki njegov dan je borba za život.

U petak 13. novembra, Novi Sad je svim srcem uz Dejana. Grupa prijatelja uz podršku Exit festivala i mnogobrojnih pojedinaca i organizacija organizuju veliku žurku “Novi Sad za Dejana” sa preko četrdeset DJ-eva, a cena ulaznice je SMS sa tekstom 113 na broj 3030 ili dobrovoljni prilog.

Sav prihod od žurke biće uplaćen na Dejanov račun: http://www.budihuman.rs/bhuser/detail/113.html

Čekamo vas, dođite da zajedno budemo humani i da pokušamo da našom voljom i pozitivnom energijom omogućimo Dejanu da živi i nastavi da žurka sa nama.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na žurku, pošaljite sms sadržaja 113 na broj 3030 i pomozite na taj način ili idite na sajt http://www.budihuman.rs/bhuser/detail/113.html i pogledajte na koje sve načine možete donirati novac i pomoći Dejanu. 

Više informacija možete pročitati na sajtu http://www.pomozidejanu.com/
 

NOVI SAD IMA SRCE I PLEŠE ZA DEJANA 13. NOVEMBRA U SKCNS FABRIKA.

Ponesite ljubav sa sobom, sve ostalo je manje bitno…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here