Legendarni Jura Stublić i Film, kultni pankeri Goblini i folk-rok veličine Nervozni poštar nastupiće u subotu 4. jula na sedmom Ex Yu Rock Festu u banatskom mestu Starčevo, nadomak Pančeva i Beograda!


starac2015

“Vidjećete i čuti najbolji sastav grupe Film ikad, kako svira svoje najveće hitove!”, kratko ali efektno poručuje iz Zagreba Jura Stublić, vlasnik hitova kakvi su “Zamisli život”, “Mi nismo sami”, “Srce na cesti”, “Sjećam se prvog poljupca”, “Pjevajmo do zore”…

Opštinski stadion dobrano će protresti Goblini, šabački bend poznat po “Ima nas”, “U magnovenju”, “Voz”, “Put”, “Deca iz komšiluka”…  kome će ovo biti treći put u karijeri da dolaze u Starčevo

Opštinski stadion dobrano će protresti Goblini, šabački bend poznat po “Ima nas”, “U magnovenju”, “Voz”, “Put”, “Deca iz komšiluka”…  kome će ovo biti treći put u karijeri da dolaze u Starčevo

Konačno, fešta nije fešta bez Nervoznog poštara – “Cirkus Kolorado”, “Nova godina kuca na vratima”, “Moj ford stari”, “Mi smo drvosječe” – samo su neki od klasika po kome se sarajevski bend proslavio udarajući temelje folk-roka. 

Nervozni poštar očekuje da na njihovoj svirci u Starčevu po običaju u publici bude “klinaca koji nisu bili rođeni kada je Nervozni poštar snimio svoju prvu ploču” 1985. godine!

Pored toga, na Ex Yu Rock Fest-u 7 nastupiće i bendovi Po kratkom postupku, Blues Delivers, Rezervni plan i Kreativni nered

Ulaznica za sedmi Ex YU Rock Fest biće neverovatnih 300 (i slovima tri stotine) dinara! Prodaja ide preko Turističke organizacije Pančeva i Doma kulture Starčevo, kao i na dan održavanja festivala 4. jula na ulazu u opštinski stadion u Starčevu.

 

Satnica Ex Yu Rock Fest-a 4. jula

  • 19:00-21:30 Po kratkom postupku, Blues Delivers, Rezervni plan i Kreativni nered.
  • 21:30 Nervozni poštar
  • 23:00 Jura Stublić i Film
  • 00:30 Goblini

O Ex Yu Rocku i kako do njega doći

Na Ex Yu Rock Festu do sada su svirala velika imena rokenrol scene bivše Jugoslavije kao što su Bajaga i Instruktori, Riblja čorba, Plavi orkestar, Van Gogh, Babe, Atomsko sklonište, Hladno pivo, Pekinška patka, Ritam nereda, Valentino, Psihomodo pop, Bjesovi…

Za one koji na Ex Yu Rock fest dolaze iz pravca Beograda najbolje je doći javnim prevozom. Polasci iz Beograda za Pančevo su česti i sa Glavne stanice BAS i sa Dunav stanice. Sa BAS-ove stanice možete koristiti polaske za Pančevo, Kovin i Vršac.Sa Dunav stanice su polasci samo za Pančevo. Od Pančeva do Starčeva se putuje 15-tak minuta AUTOBUSOM broj 14. Izlazak je u centru Starčeva. Od centra do Stadiona ima nekoliko minuta hoda. Polasci autobusa u povratku su ka Pančevu i Beogradu, Ivanovu i Banatskom Brestovcu od 12, 01, 02 i 03 časa. Cena karte je uobičajena.

TRIBINE STADIONA SU POKRIVENE, tako da i u slučaju kiše – nema brige. Na tribine može stati 2.500 ljudi.

Pored odreda policije, za bezbednost se brine i 50-tak profesionalnih redara i volontera. Proteklih godina nije bilo ni jednog incidenta.

Hrana i piće se ne smeju unositi i biće oduzeti na ulazu. Unutar stadionskog prostora obezbeđena je hrana i piće. Amaterski fotoaparati su dozvoljeni. Nikakvo oružje niti bilo kakvi opasni predmeti ne smeju se unositi.

U Starčevu je instaliran bankomat Poštanske štedionice i nalazi se u centru naselja.

Preporuka je da se na koncert dođe javnim prevozom. Prostor oko Stadiona biće zatvoren za saobraćaj. Ukoliko ipak dolazite automobilom, parkirajte dalje od stadiona. U centru postoje dva obeležena parkinga koja mogu da prime tridesetak vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here