RADIOHEAD je najavio trostruki album KID A MNESIA, koji izlazi u novembru – kolekciju reizdanja njihovog četvrtog albuma “Kid A” i petog “Amnesiac”, pojačanu albumom “KID AMNESIAE” do sada neobjavljenih pesama.

Jedan od najznačajnijih indie bendova današnjice Radiohead, singlom ‘If You Say The Word’ prošle nedelje je najavio “KID A MNESIA” – bogato izdanje kojim će obeležiti 21. godišnjicu izlazaka kultnih albuma “Kid A” i “Amnesiac”, obogaćeno novim materijalima, albumom “Kid Amnesiae”, zbirkom dosad neobjavljenih pesama, snimljenih tokom 2000. i 2001. godine. Ova impresivna kolekcija biće objavljena 5.11. u izdanju  XL Recordings.   

O “KID A MNESIA”, zaista raznovrsnoj i koloritnoj ediciji bend kaže“‘Kid A’ i ‘Amnesiac’ postaju punoletni, a pridružuje im se “Kid Amnesiae”, palata sećanja na polu-zapamćene, polu-zaboravljene svirke i neobjavljene materijale.”

Pesma  ‘If You Say The Word’ jedna je od odabranih za play listu novog albuma, a na popisu je i dosad neobjavljeni studijski snimak pesme ‘Follow Me Arround’

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here