Muzičar pripredio rokenrol spektakl – još jednom potvrdio status jednog od najboljih live izvođača današnjice

Proslavljeni kanadski rok muzičar, Brajan Adams, u organizaciji Skymusic-a održao impresivan koncert pred punom Štark Arenom, kao deo svoje svetske turneje “So Happy it Hurts”. Koncert je, uz gromoglasne ovacije, započeo numerom “Kick Ass”, da bi nastavio hitom “Can’t Stop This Thing We Started”.

Popularni muzičar sinoć je treći put nastupio pred domaćom publikom, što je bilo dovoljno da upozna naš mentalitet. Tokom večeri se našalio na račun toga što je koncert počeo sa nešto manje od pola sata zakašnjenja: „Znam da uvek kasnite na događaje, zato smo moj bend i ja namerno pomerili početak koncerta za pola sata, dok svi ne stignu“ – rekao je on.

Ipak, Adams je nagradio Beograd istinskim rok spektaklom svetskih razmera – kanadaski rok star demonstrirao je neverovatnu vokalnu formu od prve do poslednje numere, a njegov bend savršenu usviranost. Sinoć smo se definitivno podsetili kako izgleda vrhunska rokenrol svirka!

„Pevaću vam onoliko dugo koliko se budem setio svih pesama na repertoaru, a vas bih onda zamolio da mi pomognete na kraju i kažete koje sam pesme propustio” – rekao je Adams na početku večeri, ujedno se osvrnuvši na činjenicu da je iza njega čak 16 studijskih albuma sa impresivnim brojem megahitova. Tokom koncerta je najavio izlazak još tri albuma – jednog sa novim numerama i dva sa prethodnim hitovima, što je dodatno podgrejalo uzbuđenje fanova.

Muzičar je nizao hit za hitom, a posebno emotivan momenat bio je kada je najavio pesmu „It’s only love“ koju je otpevao sa legendarnom Tinom Tarner davne ’84. godine. „Ovo je u njenu čast“ – rekao je Brajan, a fanovi su ga podržali ovacijama i glasnim aplazima.

Osim perfektnog i besprekornog nastupa, Adams je sinoć uspeo da stvori neverovatnu konekciju sa publikom, što je dodatno podrgrejalo ionaku usijanu atmosferu, a koliko je sam Adams uživao na koncertu govori i to da je u jednom momentu pitao fanove koju pesmu žele da čuju. Tako je čuveni roker ispunio i muzičku želju devojci iz publike, pa je otpevao “Only the strong survive” i nakon čak tri bisa i dva i po sata svirke, završio nastup.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here