Arsenal Fest pokrenuo je akciju “Vreme je za nas!”, čiji je cilj da kroz izjave uticajnih muzičara bude skrenuta pažnja na potrebu preduzimanja svih neophodnih mera zdravstvene zaštite, kao što su distanca, nošenje maski i vakcinacija, kako bi uskoro bile stvorene mogućnosti za održavanje koncerata i festivala.

U nizu kratki promo klipova uz slogan “Budimo zajedno” akcija Arsenala, najavljenog za 24, 25. i 26. jun u Kragujevcu, poručuje: “Imaš izbor – drži distancu, nosi masku, vakciniši se”.

“Pozivam vas da preduzmete sve korake u cilju zaštite protiv ove bolesti. Pretpostavljam da vam kao i nama veoma nedostaju koncerti i festivali”, kaže kantautor Nikola Vranjković u akciji u kojoj će uzeti učešće uskoro i legendarni Vlada Janković Džet, Nenad Pejović iz Kanda Kodže i Nebojše i brojni drugi muzičari.

Član Bajage i Instruktora i Baba Žika Milenković uželeo se kao i svi dobre muzike i bendova uživo, i poručuje da do tada moramo “nositi maske, a kad počnu festivali treba da znamo kako da se ponašamo u publici”, dok se basistkinja i pevačica benda E-Play Maja Cvetković nadam da ćemo se “svi pridržavati mera i uraditi sve što je u našoj moći da se zaštitimo kako bi festivali krenuli”.

“Vakcine su vam dostupne, uradite sve što je u vašoj moći”, poručuje mladi kantautor Ivan Jegdić, dok frontmen legendarnog kragujevačkog pank benda KBO! Saša Vujić Vuja ističe da je “jedini lek vakcinacija”, i da se on vakcinisao pa makar ga “Bil Gejts proganjao ili se čak pretvorio u reptila!”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here