Mahmut Orhan, turski house producent i DJ čiji su megahitovi osvojili svetske top liste, nastupiće na ovogodišnjem, osmom izdanju Sea Dance festivala! Svoj dolazak potvrdili su i Shouse, australijski dvojac koji donosi plesne himne „Love Tonight” i „Won’t Forget You”, ali i brojne druge hitove. Mahmut Orhan i Shouse pridružuju se već najavljenim techno super zvezdama Nini Kraviz i Anfisi Letyago, a uz njih će na najboljoj žurci leta, na plaži Buljarica kod Budve, nastupiti i Ana Đurić Konstrakta, Dubioza Kolektiv i KALUSH Orchestra

DJ Mahmut Orhan kombinuje deep house, groovy indie dance i etno zvuk, a pravu pometnju na muzičkoj sceni napravio je 2016. godine izbacivši numeru „Feel” (feat. Sena Sener), koja danas broji skoro pola miliona pregleda i strimova na YouTube i Spotify. Karijeru Mahmuta Orhana lansirao je njegov nepogrešivi talenat za pravljenje hitova, koji su zajedno skupili skoro vrtoglavih milijardu pregleda. Kao jedan od najperspektivnijih izvođače dance muzike današnjice, Mahmut Orhan je u poslednjih nekoliko godina postao obavezno ime vodećih svetskih festivala, a Sea Dance fanovi pamte njegov nastup iz 2017. godine, sa četvrtog izdanja.

 Australijski elektronski dvojac Shouse tvorci su klupske himne „Love Tonight” iz 2017. godine, koja broji preko 400 miliona strimova, 11 miliona Shazam-a i spada u Top 50 najstrimovanijih numera na Spotify! „Love Tonight” se našla u top 10 singlova na top listama u Austriji, Belgiji, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Holandiji i Švajcarskoj. Numeru su remiksovala velika muzička imena kao što su David Guetta, Robin Schulz, Franky Wah i DJ Seinfeld, a remiksi Olivera Huntemanna i Vintage Culturea postali su viralni na TikToku. Ove godine na ljubav publike širom sveta uzvratili su novim hitom „Won’t Forget You“, napravljenom po poznatoj, odličnoj formuli – melodija, topao bit i hor drugara. Zbog svog muzičkog umeća koje će tek da zablista, Shouse su nominovani na Music Victoria Awards u kategoriji Best Breakthrough Act.

 Na ovogodišnjem izdanju dobitnika nagrade za Najbolji evropski festival, koje biti održano od 26. do 28. avgusta, nastupiće i već objavljena muzička imena iz Evrope i regiona: čarobnice svetske elektronske scene Nina Kraviz Anfisa Letyago, najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobednici Evrovizije KALUSH Orchestra i jedan od najvećih regionalnih bendova poslednje decenije Dubioza Kolektiv.

 Ograničen kontingent ulaznica po poklon ceni od 3.290 dinara, uz 40 odsto popusta, u prodaji je do isteka zaliha! Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice, kao i prodajne mreže Gigs Tix-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here