Legendarni  ANNIHILATOR objavio je imena predgrupa, koje će sa njima deliti binu na predstojećoj turneji. Jedan od najznačajnijih thrash metal sastava, posetiće našu zemlju u okviru turneje „Europe in the Blood tour 2015″. Organizatori koncerta su MH Concerts i Serbian Hellbangers. Srpska prestonica očekuje prestižne kanađane u petak, 16. oktobra 2015. godine, u Domu Omladine u Beogradu.


ANNIHILATOR - 2015 tourPrvo bend koji će nastupiti u vidu predgrupe je australijski Harlott. Grupa je iskovana u istočnim predgrađima Melburna. “Bludnica” je najbolji primer za thrash metal žanr u poslednjih nekoliko godina. Na ove momke najviše je uticala scena iz osamdesetih. Oni se fokusiraju na visoke energije, sa lirskim uticajem ljudskog stanja. Harlott ne samo da će impresionirati novu publiku u i van heavi metal žanra, ali će takođe vratiti slušaoce natrag u zlatno doba metala.

Poreklom iz neočekivanih korena Santa Cruza, dolazi nam i Archer. Bend je odlučan u tome da dostavi izvorni, nekompromisni, rasturajući hard rok i hevi metal zvuk. Kao i sami obožavaoci muzike, ovaj hard rok trio svira za one, koji dele ljubav prema muzici i unutarnju strast.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here