Splitski sastav Azil, dva dana posle svog nastupa u Sava Centru u okviru koncerta „Indexi i prijatelji“ predstaviće se beogradskoj publici u klupskoj atmosferi. U klubu Danguba (Ćirila i Metodija 2) u sredu, 23. marta 2016. sa početkom u 22 časa, AZIL promoviše ssvoj autorski rad, ali će se na repertoaru naći i pesme legendarnih Index-a, ali i popularni rock klasici poput obrada The Rolling Stones-a i Queen-a. Kao specijalni gost za bubnjevima nastupiće i Peco Petej (Indexi, Time)


AZIL 2

Azil je splitska grupa osnovana 2011.godine s ciljem promovisanja i stvaranja muzike na tragu nikad zaboravljanih rock korena kao i promovisanja stila života obeleženog slobodom, tolerancijom i nezavisnošću.
„Velika nam je čast biti dio velikog projekta ”Indexi i prijatelji”, te u sklopu te turneje, dva dana poslije Sava Centra nastupoćemo u ”Dangubi” i imat ćemo priliku po prvi puta pred beogradskom publikom prezentirati repertoar autorskih pjesama, ali i obrada nekih starih rock klasika, a pridružit će nam se i poseban gost na bubnjevima Petar Peco Petej (Indexi, Delfini, Time…)“ izjavio je Miro Morović, gitarista Azila.

 Ulaz je besplatan

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here