Banjalučki KSB od 24. marta ponovo postaje mjesto najboljih svirki i odličnih nastupa najpoznatijih regionalnih bendova i izvođača. Koncertni program otvaramo nastupom benda ZOSTER 24. marta, a potom slijedi i koncert sjajne petorke iz benda KANDA, KODŽA I NEBOJŠA koji je zakazan za 01. april.

Bend “Zoster” u koji se gotovo svi zaljube na prvo slušanje zbog jasnih poruka u njihovim pjesmama i zbog specifičnog i jedinstvenog zvuka (od katarze reggae/dub/rocka pa do odličnih psych momenta) već dvadeset godina prisutan je na regionalnoj muzičkoj sceni.
Bend nastaje kao posljedica pada imuniteta društva i kao potreba da se nešto više kaže i učini. U KSB-u 24. marta, sviraće svoje dobro poznate hitove, ali i predstaviti nove numere sa albuma “Najgori” koje su odmah po izbacivanju postale veliki hitovi. Posebno se izdvaja poslednja numera koju su objavili “Čovjek zvani činjenica”, četvrti po redu singl na ovom albumu, koja je već sedmicama na vrhovima top lista u cijeloj regiji.

Kanda, Kodža i Nebojša su jedan od ključnih sastava sa rok scene iz devedesetih godina, grupa jedinstvene poetske vizije, čiji rad ostaje upamćen kao jedan od vrhunaca pozne faze razvoja rokenrola na ovim prostorima. KKN je sastav koji već 30 godina sa uspjehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvijek u ljubavi sa publikom. U banjalučkom KSB, 01. aprila, nakon duže pauze predstaviće svojim fanovima i numere sa novog albuma „Beton“ koji je odlično prihvaćen kod publike širom regije.

Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 15,00 KM po koncertu dostupne su putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i u KSB-u.

U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here