Bend Anguish Sublime, kako je nedavno obajvljeno, jedan je od 8 bendova koji je izabran za “Mires Of Sorrow: A Tribute To My Dying Bride”, koji je objavljen  kao limited edition CD. Kompilaciju možete poslušati na oficijelnoj bandcamp strani OVDE.


DSC_0224aHDgsa

Do danas , bend Anguish Sublime  izdao je jedan demo album, dva EP izdanja i jednu tribjut singl numeru . Bend trenutno promoviše svoje poslednje EP izdanje pod nazivom “Thornwinged” i radi na materijalu za naredni album. “Thornwinged” je objavljen 4. jula 2015. godine i na njemu se nalaze 4 pesme. Poslušajte “Thornwinged” EP na oficijelnom sajtu benda ili na facebook, Bandcamp, Reverbnation ili Soundcloud stranicama benda, kao i na Anguish Sublime youtube kanalu

Veoma je teško klasifikovatistil Anguish Sublime-a kao jedan podžanr metala. Jedna od osnovnih filozofijau muzic iAS-a je težnja da se izbegnu ograničenja koja nameće specifični žanr ili zvuk i iz tih razloga se u muzici AnguishSublime-a, mogu naći raznovrsni elementi, od akustičnih, simfonijskih i klavijaturskih deonica i tema, preko doommetal, progressivei thrash, sve do deat hmetal,pa čak i black metal elemenata.

Kako kažu:
Iz tih razloga, kada pričamo o tome šta sviramo, mi volimo da kažemo da sviramo metal. Ali, ako se insistira na određenijem stilu, mi volimo da klasifikujemo muziku AnguishSublime-a kao “atmosphericdeathmetal”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here