Grandž rok bend Sharks, Snakes & Planes, nastupiće ispred sastava S.A.R.S. na njihovom velikom beogradskom koncertu 7. marta u Hali sportova. Početak je u 20 časova. 


 

SSP-Belo-na-Crno

Dosta se žanrovski razlikujemo od S.A.R.S. Njihova publika može da očekuje tvrđe grandž rok note, koje u nekim momentima mogu da izazovu stampedo, najavljuje gitarista Mladen Miljuš.

Beogradski Sharks, Snakes & Planes, sa čijeg prvog izdanja EP-a “Nebeska mehanika” (2012) su bili singl/spotovi “Crni gnoj” i “Mi plovimo jugom”, ističu da su već “dugo drugari sa momcima iz S.A.R.S., skoro od samog početka njihovog rada”.
“Pratimo šta rade i koliko su uradili za ovako kratko vreme i mislimo da je pravi momenat za osvajanje Hale sporotva. Ipak je ovo njihov grad i vreme je da se i Beograd osvoji”, kaže Miljuš.
Sharks, Snakes & Planes su nedavno na jutjubu objavili “Official Live”, snimak nastupa na prošlogodišnjem “Bir festu” (Beer Fest), za novi singl planiran za sredinu marta trenutno rade spot koji se snima u preko deset zemalja širom sveta (skoro na svakom kontintetnu), a u pripremi su i dva nova EP izdanja sa dve različite producentske ekipe.

Bend S.A.R.S. održaće svoj do sada najveći samostalni koncert u Beogradu 7. marta 2015. godine u Hali sportova, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Halu sportova nikako ne možemo doživljavati kao samo ‘još jedan’ naš koncert, jer će to zapravo biti kruna svih lepih stvari koje nam se dešavaju u poslednje vreme. To je veliki poduhvat, ali mislimo da smo kao bend sazreli da se tako nešto desi, poručuje S.A.R.S.

Bend koji je poslednjih godina ozbiljno prodrmao muzičku scenu u regionu sa nekoliko albuma i hitovima “Buđav lebac”, “Perspektiva”, “Lutka”, “To rade”… najavljuje da će 7. marta 2015. godine u Hali sportova prirediti “veče za pamćenje”.

  • Ulaznica za koncert S.A.R.S. u Hali sportova je 800 dinara, preko mreže EVENTIM, dok će na dan koncerta biti 1.000 dinara.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here