Beogradska grupa Stereo Tip objavila je, poslednji video singl sa EP izdanja ’Moj svet’ simboličnog naziva ’Poslednji stih’. Muziku je na stihove Milana B. Popovića komponovao Paja Bogdanović, pevač i vođa grupe. Snimatelj i producent je Nemanja Popović, dok je Dušan Svilokos iz grupe Trigger odsvirao gitare, uradio aranžmane i post-produkciju. Video je režirao Mladen Stojanović uz snimatelja Bojana Stevanovića, za video produkciju Kan i Lingus.


foto: Kan i Lingus
foto: Kan i Lingus

Pesma ’Poslednji stih’ je peti i ujedno poslednji video singl sa izdanja ’Moj svet’, sa koga su sve pesme dobile svoju video ekranizaciju. Audio numere sa ovog izdanja, jedinstvenog za naše prostore, možete besplatno preuzeti OVDE

Ova numera će se takođe naći na novoj kompilacji beogradskog pesnika i publiciste Milana B. Popovića pod nazivom ’Hronično neumorni’. Dvostruko CD izdanje će predstaviti 33 izvođača hip-hop, reggae i rock muzike iz svih ex-YU republika sa njihovim viđenjem Milanovih stihova iz nekoliko njegovih zbirki pesama. Između ostalih, tu su: Sead Zele Lipovača, Del Arno Band, Zoran Marinković iz Bjesova… Izlazak kompilacije je planiran za početak marta.

Na kraju, ostaje nejasno da li će ’Poslednji stih’ zaista biti poslednji autorski rad Stereo Tipa?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here