U petak, 3. februara, 2017. godine u prostorijama Omladinskog centra u Zaječaru, nastupiće skupina, Good Ol’ Bastards  iz Knjaževca, koja će ovom prilikom promovisati svoj prvi album. Početak je 21h.


gob

Good Ol’ Bastards nastao je početkom 2013. godine. Bend je imao manje personalne promene u samom pocetku, ali se postava ubrzo ustaljuje.

  • Članovi benda su: Vladimir Stefanović – gitara, Ivan Bogdanović – vokal, bas gitara, Slaviša Jelenković – bubanj.

Žanrovski se nisu ograničavali, njihova muzika predstavlja rezultat slušanja različitih bendova koji su na njih bitno uticali. Ako je definicija neophodna, onda bi to bio neki alternativni rok, stoner rok. Bend je snimio EP “…So many levels”, krajem 2014.godine, koji nije doživeo zvanično izdanje od strane izdavacke kuce. Snimljen je I spot za pesmu Running away sa navedenog EP-a.
Sredinom 2016. godine snimljen je kompletan materijal za prvi album u proverenom studiju “Psycho therapy”, u Nisu. Kao najava dolazeceg albuma, snimljen je spot za pesmu “Whiskey Eyes”.
Prvi album “Fits nice” zvanicno je izasao 20.12.2016. godine za izdavacku kucu “Take it or leave it records”.
Bend iza sebe ima pristojan broj svirki, uglavnom u okolnim mestima (Knjaževac, Niš, Sokobanja, Zaječar, Negotin, Pirot, Leskovac, Kladovo, Vlasotince, Beograd…). Na Belgrade demo festu 2016. godine, u finalu su, u ukupnom plasmanu osvojili drugo mesto, a na osnovu glasova strucnog zirija, prvo.
Domaća podrška grupa VOZ

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here