Zbog čestih pitanja fanova somborskog benda Neozbiljni pesimisti kako doći do studijskih snimaka pesama “Nema više povratka na staro” i “Dobrodošli u Švedsku”  Somborci su rešili da upravo ove dve pesme postave na sajt gde se mogu besplatno preuzeti.


NP_foto_Bojan_Djurisic
foto Bojan Djurisic

Nakon ogromnog uspeha pesme “Idemo! (Napred Srbijo)” koju su Neozbiljni pesimisti snimili u saradnji sa Vaterpolo savezom Srbije, i koja je naše reprezentativce vodila do pobede na ovogodišnjem Evropskom prventstvu u vaterpolu, usledio je period studijskog rada na novom albumu koji će u toku ove godine ugledati svetlost dana.

Pesme “Nema više povratka na staro” i “Dobrodošli u Švedsku” su pesme koje se neće naći na novom albumu, te su Pesimisti odlučili da svojim fanovima izađu u susret i omoguće da im ipak ove dve pesme postanu dostupne.

Neozbiljni pesimisti će nastupiti na Međunarodnom muzičkom festivalu Introfest koji će se održati 02. jula u Somboru, kao i 31. avgusta na festivalu Balkan Square Festival u Solunu zajedno sa popularnim grčkim pevačem Panosom Mouzorakisom.

Pesme “Nema više povratka na staro” i “Dobrodošli u Švedsku” možete besplatno preuzeti ovde.

Na sajtu www.neozbiljnipesimisti.com takođe možete besplatno preuzeti i albume ”Neka bude što biti ne može” i “Omladinci kud’ ste pošli”.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here