izvor: TMM

Dvadeset osmog decembra održaće se jubilarni, 40. KST maskenbal koji će i ove godine ponuditi bogat i raznovrstan program.ucutipas

Za ovu proslavu imamo specijalnu temu koja priliči ovakvom jubileju. Naime, 28. decembra zgrada Tehničkih fakuteta postaje najluđi, poročni, blještavi, šareni, najzabavniji, najb(l)udniji grad na svetu – Las Vegas! I ove godine smo se potrudili da posetiocima obezbedimo najbolji provod i maksimalno uživanje u muzičkim nastupima!”, saopštavaju iz KST-a.

PartibrejkersiS.A.R.S.Feud i jedan od najperspektivnijih bendova na ovim prostorima, Ućuti pas (pobednici prvog Belgrade Demo Fest Live) nastupiće na glavnoj bini, ove godine prigodno nazvanoj Viva Las Vegas.

Na reggae i ska stage-u nazvanom Paranoja u Las Vegasu nastupuće Hornsman Coyote MC DJ set, Zaa i Neke face (finalisti prvog Belgrade Demo Fest Live).

Raznovrstan program odvijaće se i na drugim pozornicama – Cezarova palata (hip hop & drum’n’bass), Sin city (ethno), Diskoteka 40OsamdeseteDevedeseteHard & heavy i Silent disco.

Pobrinuli smo se da se jubilej adekvatno proprati što temom što izvođačima. Čekamo maske, scenografiju i 28. decembar – jer tada postajemo najbolja žurka u gradu, najposećenije, najoriginalnije mesto, tada postajemo Vegas.”, ističu KST-ovci.

 

izvor: http://www.timemachinemusic.org/2013/11/40-kst-maskenbal-od-partibrejkersa-do-ucuti-pas/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here