Grupa Zabranjeno pušenje  pred veliki beogradski koncert povodom objavljivanja albuma “Radovi na cesti” i obeležavanja 70. godišnjice drugog zasedanja Avnoja, koji će 29. novembra biti održan u beogradskom SKC-u, otvara izložbu i deli autograme. 

mmm 954

U ponedjeljak, 25.11.2013. sa početkom u 12 časova, u prodavnici “Dallas Recordsa” u Beogradu (Sremska 2) biće organizovana  promotivna prodaja CD-a po ceni od 499 dinara,  uz druženje s članovima grupe, koji će tom prilikom i potpisivati albume obožavaocima.

Odmah potom, istog dana u 14 sati  u SKC-u, biće otvorena izložba “Novi primitivizam za početnike”. Da podsetimo, izložba “Novi primitivizam za početnike” prvi put je pre tačno godinu dana bila postavljena u Beogradu. U međuvremenu, izložba je obišla mnoge gradove regije i danas, zbog velikog doprinosa  ljubitelja grupe, ima dvostruko više eksponata nego prilikom njenog prvog postavljanja.

Promotivna prodaja ulaznica za pomenuti koncert završena je, a trenutno  ulaznice možete kupiti po ceni od 1200 dinara  u Felix Shopu i na blagajni SKC-a. Na dan koncerta za ulaznicu moraćete da izdvojite 1400 dinara.

 

foto: Milena Ilić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here