Zamenska mesta ove godine radiće ranije nego ikad i biće na dodatna dva mesta, kako bi posetioci izbegli čekanje u redovima za zamenu prvog festivalskog dana! Prvo mesto se nalazi u centru Novog Sada, ispred Gradske kuće i radiće od nedelje do srede, u periodu od 10 do 20 časova, gde vlasnici četvorodnevnih ulaznica mogu da ih zamene za obavezne narukvice sa kojima kasnije ulaze na festival. Drugo dodatno mesto se nalazi u kampu na Štrandu i radiće u utorak i sredu do 10 do 20 časova, a od utorka radiće redovno i glavni zamenski šalteri ispod glavnog ulaza kod Lovotursa, u periodu od 10 do 20 časova u utorak i sredu, od 10 do 03 časova u četvrtak, te od 12 do 03 časova u petak, subotu i nedelju.


EXIT_15years

Uz narukvice na poklon i mts pripejd kartice!

Povodom 15. rođendana Exit festivala, mts, svim kupcima četvorodnevnih ulaznica, od 9. do 12. jula, daruje  vredan poklon – Moj Pripejd karticu. Prilikom zamene vaučera/ulaznica za festivalsku narukvicu pomoću koje se ulazi na Petrovaradinsku tvrđavu, posetioci Exit festivala dobijaju i mts super pripejd karticu za mobilni telefon koja pruža onoliko minuta, poruka i interneta koliko je svakom ljubitelju festivala potrebno. Posle zamene ulaznice za narukvicu i preuzimanja mts poklon kartice, sve korisnike koji aktiviraju karticu „Moj Pripejd“,očekuje bonus dobrodošlice „Uzmi besplatno“ sa opcijom od 100.000 dinara za period od sedam dana ili 1.000 dinara na svakih 30 dana tokom perioda od šest meseci. Tarifa „Moj pripejd“ nudi i jedinstvenu cenu minuta razgovora ka svim mrežama u domaćem saobraćaju, kao i brojne promotivne dodatke koji se mogu aktivirati posetom mts pripejd vodiču kucanjem telefonskog koda *100#.

 

Da publika Exit Avanture i ove godine bude na centralnom mestu, uz najlepše lokacije, tvrđavu i plažu, pobrinuće se i jedno od najjačih programskih izdanja u istoriji. Tokom četiri dana i noći na Exitu i isto toliko na Sea Dance festivalu, nastupićeMötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap, Hladno pivo, Artan Lili, Zoster i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza! Dve glavne bine, mts Dance Arena, Dance Paradise, Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, OTPleši Latino, Positive Vibrations Reggae, Future Shock, Urban Bug, World Chill-Inn, Silent Disco i brojne druge bine i festivalske zone, zajedno sa kampovima Exit Avanture koji se otvaraju 7. a zatvaraju 20. jula, učiniće još atraktivnijim koncept pravog festivalskog letovanja, jedinim te vrste u celoj E

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here