Online radionice “Svesno poslovanje” Ričarda Bareta, vrhunskog svetskog autoriteta na polju razvoja liderstva, završene su ove nedelje, a ukupno ih je pratilo više stotina preduzetnika iz čak 44 zemlje sveta. Program edukacije pokrenuli su, u okviru platforme “R:Evolucija svesti”, EXIT i kompanija Visa, kako bi u ovom izazovnom periodu pružili podršku malim i srednjim preuzećima i na taj način pomogli vlasnicima biznisa da unaprede svoje znanje u oblasti liderstva i poslovnih veština.

U prethodnih mesec dana, kroz tri održane radionice, polaznici su stekli znanja na polju “Sedam nivoa organizacijskog i liderskog razvoja”, “Izgradnje organizacija koje pokreću vrednosti” i “Evolucionog treninga za lidere”. Učesnici su učili o tome kako da spoznavajući sopstvene vrednosti, vrednosti svojih kolega, organizacije u kojoj rade i društva u kome žive, unaprede svoj život i poslovanje. Autor radionica Ričard Baret otkrio je da je ključ koji će dovesti do unapređenja okoline pojedinca i društva u kome on živi upravo u tom pojedincu i njegovom radu na sebi. Bolje razumevanje nivoa razvoja kroz koje svaki pojedinac prolazi te razumevanje organizacije za koju radi i društva u kome živi, pomaže mu da menja aspekte koji ne funkcionišu i postigne balans.

Više stotina malih i srednjih preduzetnika je učešćem u seriji radionica dobilo priliku da unapredi svoje poslovne veštine učeći od jednog od vodećih svetskih stručnjaka na polju razvoja liderstva, organizacijskih veština, vrednosti, svesti, te kulturne evolucije. Ričard Baret je međunarodno priznat lider na polju evolucije ljudskih vrednosti u poslu i društvu, predsednik Baret Akademije za unapređenje ljudskih vrednosti, osnivač Baret centra vrednosti, član Svetske poslovne akademije i bivši koordinator vrednosti u Svetskoj banci.

Radionice su održane u okviru platforme “R:Evolucija svesti” koja okuplja neke do vodećih svetskih govornika, umetnika, naučnika, preduzetnika i aktivista sa ciljem diskusije o mogućim pravcima pojedinačnog i zajedničkog razvoja čovečanstva. Upravo ova poslednja predavanja izazvala su ogromno interesovanje malih i srednjih preduzeća, naročito pogođenih posledicama pandemije korona virusa, zbog čega je dodatno proširivan kapacitet maksimalnog broja učesnika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here