Tokom celog leta na YouTube su postavljani brojni klipovi snimljeni na Exit i Sea Dance festivalima, koji zajedno čine magičnu Exit Avanturu, odnosno paket festivalskog letovanja koje se proteže na gotovo dve nedelje u dve zemlje i jedini je te vrste u svetu. Inspirisani ovakvim iskustvom, mnogi su slali svoje snimke sa ciljem da dočaraju svoju avanturu od Petrovaradina do Jaza, a među njima se izdvojio i jedan pravi kratki film! 


Danilo Marinković je 1997. godište i dolazi iz Odžaka, a živi u Novom Sadu. Bar tako kaže njegov Fejsbuk profil, a mi Danilu poručujemo ovim putem da je jedan dan premalo i da tvoje društvo ne mora da brine – čeka te komplet od 4+1 ulaznice za tebe i četvoročlano društvo, za celu Exit Avanturu! I ne samo to, već imate i prevoz od „Pezos fortres” do „Džez biča”, a ponesite šator idućeg leta, jer vas čeka mesto u našim kampovima pored peščanih plaža na Dunavu i Jadranu! 

Srećne ruke i veštog oka bili su još i YouTube kanal Bali TV, čiji se video toliko trese da je odmah jasno da su na Exit Avanturu krenuli da se provode iznad svega, a usput uspeli da kamerom uhvate istinsku euforiju u masi! Autor klipa dobiće jednu poklon ulaznicu, ali za celu Exit Avanturu! 

I za sam kraj još jedna vredna ulaznica koja otvara kapije oba festivala, odlazi u sigurne ruke Ivone Cvetkovske koja nas je povela preko „granice” uz The Prodigy, od tvrđave do peščane plaže, od Exita do Sea Dance, na put do nagrada za najbolje evropske festivale.

Iz Holandije je nedavno stigla nezvanična informacija da su po broju glasova publike iz celog sveta i Exit i Sea Dance među prva tri evropska festivala, svaki u svojoj kategoriji! Glasanja traje još samo danas do 19 časova, a glasanjem za Exit i Sea Dance fanovi dobijaju mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri za VIP ulaznice vodećih evropskih festivala!

Bliži se početak rane prodaje ulaznica za narednu Exit Avanturu 2016. i to po najpovoljnijim cenama uz poklon iznenađenja za najvernije fanove iz celog sveta. Više informacija biće objavljeno uskoro.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here