U realizaciji kluba “Ex-Fontana” u Paraćinu ovog vikenda, 15. i 16. marta 2019. godine biće održan treći po redu ROCK FEST.

“Tokom 15. godina postojanja kluba Ex-Fontana ugostili smo mnoge bendove. pa je bilo jako teško odabrati sastav,  koji bi se predstavili publici na ovogodišnjem festivalu, zato smo za ovakav događaj spremili 2 dana kvalitetnog zvuka, sa dobro poznatim izvođačima”  poručuju organizatori. 

Petak, 15. 3. 2019.

Početak festa rezervisan je za dobro poznate cover bendove, a uvod u prvo festivalsko veče pruža bend PINZGAUER. Nakon čega će nastupiti odličan bend iz Zaječara, svima dobro poznat, MADICINE. Madicine je ekstremno dobar lek za loše raspoloženje i negativnu energiju, te je to samo jedan od razloga da se ovde pojavite na vreme!

“Završnica prve večeri prepuštena je ljudima od poverenja za kuvanje dobre atmosfere i našim dobrim prijateljima iz Bora, bendu NEW DEAL. Njihovi prvi nastupi u Paraćinu krenuli su upravo od nas, pa je njihov angažman na Rock Festu bio logičan izbor” rekli su iz organizacije. 

Subota, 16. 3. 2019.

Kao uvod u drugo festivalsko veče okupljena je ekipa iz Leskovca, bend DENIS NAPAST, takođe poznat kao kvalitetan cover rok band.

Premijerno, prvi put u Paraćinu, nastupiće beogradski bend ISKAZ između ostalog, poznat i po saradnji sa mnogim izvođačima sličnih ideja od kojih izdvajamo Marčela, Elemental, Sunshine, Kojota i Eyesburn, Struku, Skaj Viklera, Timbeta, Bvanu, Mikrija, Kandziju, Ajs Nigrutina, Bobana Ritam Nereda. Ta saradnja i širenje sličnih ideja i stavova u nekim slučajevima dobija viši smisao, te je u tom duhu napravljen spoj “Marčelo & Iskaz” kao svojevrstan muzički hibrid i supergrupa.

Photo //www.iskaz.rs//

Zatvaranje festivala obeležiće nastup Tanje Jovićević sa bendom “Oktobar” najpoznatije kao članice bendova Oktobar 1864 i EKV. Njoj ovo neće biti prvi nastup u našem klubu, ali je sigurno dobar izbor za ovakvu priliku.

Ulaz na obe festivalske večeri je besplatan! Organizator su, Opština Paraćin, Savet za mlade i Dom omladine Paraćin.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here